Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Διατροφή για Σύσφιξη Κοιλιάς


Το κοιλιακό λίπος εμφανίζεται όταν η πρόσληψη θερμίδων είναι εκτός ισορροπίας άρα η απώλεια λίπους από την κοιλιακή περιοχή απαιτεί την μείωση των προσλαμβανόμενων θερμίδων και μια πιο υγιεινή διατροφή για σύσφιξη. Επιλέξτε τρόφιμα που έχουν μια θετική επίδραση στον μεταβολισμό σας και θα σας κάνουν να αισθάνεστε πλήρης με λιγότερες θερμίδες ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Περιεχόμενα
  • Σολομός
  • Γιαούρτι
  • Αβοκάντο
  • Αμύγδαλα
  • Μήλα



Σολομός
Ο σολομός είναι πλούσιος σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Αυτά τα υγιεινά λιπαρά οξέα επιταχύνουν τον μεταβολισμό. Ο σολομός επίσης βοηθάει στην βελτίωση της ανταπόκρισης της ινσουλίνης. Αυτό σημαίνει ότι η πέψη επιβραδύνεται και το σώμα έχει μικρότερη επιθυμία για τροφή. Καταναλώνετε τουλάχιστον δυο μερίδες των 100 γραμμαρίων εβδομαδιαίως. Εάν δεν σας αρέσει ο σολομός, άλλα τρόφιμα πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα είναι τα καρύδια και ο λιναρόσπορος.

Γιαούρτι
Άτομα τα οποία προσλαμβάνουν ασβέστιο από το γιαούρτι σε σύγκριση με άτομα που προσλαμβάνουν ασβέστιο από άλλες πηγές τείνουν να χάνουν πιο πολύ κοιλιακό λίπος. Τα προβιοτικά τα οποία βρίσκονται στο γιαούρτι διατηρούν το γαστρεντερικό σύστημα υγιές και μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης δυσκοιλιότητας, φουσκώματος και αερίων που κάνουν το στομάχι σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Τρώτε τουλάχιστον ένα κυπελλάκι γιαούρτι την ημέρα. Επιλέξτε γιαούρτια χωρίς ζάχαρη και επιλέξτε γιαούρτια με έξτρα προβιοτικά.

Αβοκάντο
Τα αβοκάντο περιέχουν υψηλή ποσότητα από μονοακόρεστα λιπαρά. Αυτά τα λιπαρά βελτιώνουν τον βασικό μεταβολικό ρυθμό, και προωθούν την απώλεια του κοιλιακού λίπους. Τα αβοκάντο επίσης περιέχουν β-σιτοστερόλες. Αυτό το συστατικό μειώνει την χοληστερίνη. Επιδιώκετε να τρώτε αβοκάντο καθημερινά. Κόψτε το σε φέτες και προσθέστε το στη σαλάτα ή το αγαπημένο σας σάντουιτς.

Αμύγδαλα
Τα αμύγδαλα είναι υγιεινοί ξηροί καρποί, πλούσιοι σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Μαζί, αυτά τα στοιχεία δημιουργούν το αίσθημα της πληρότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αποτρέπουν την υπερφαγία.
Τα αμύγδαλα είναι επίσης πλούσια σε μαγνήσιο. Αυτό το μεταλλικό στοιχείο στοχεύει στην πιο αποτελεσματική σύσπαση των μυών. Η σύσταση των αμυγδάλων επίσης αποτρέπει το σώμα σας να απορροφήσει όλα τα λιπαρά.
Ως αποτέλεσμα το σώμα απορροφά λιγότερες θερμίδες , γεγονός που προωθεί την απώλεια λίπους από την κοιλιακή περιοχή.

Μήλα
Έχει αποδειχτεί ότι όσοι τρώνε τρία μήλα την ημέρα χάνουν περισσότερα κιλά σε σχέση με αυτούς που δεν τρώνε μήλα. Κάθε μήλο περιέχει 5 γραμμάρια ινών και 85% νερό. Αυτό δημιουργεί την αίσθηση της πληρότητας με λίγες θερμίδες. Επίσης τα μήλα περιέχουν κερσετίνη η οποία προσφέρει προστασία σε ορισμένες μορφές καρκίνου. Τρώτε ένα με δύο μήλα ημερησίως ώστε να προωθήσετε την απώλεια κιλών στην κοιλιακή ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου